SAMSUNFORUM
Kayıt olmak için tıklayın veya kayıt olmadan misafir olarak girmek için alttaki do not display linki tıklayın

Join the forum, it's quick and easy

SAMSUNFORUM
Kayıt olmak için tıklayın veya kayıt olmadan misafir olarak girmek için alttaki do not display linki tıklayın
SAMSUNFORUM
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Samsunlular'ın Bilgi Ve Dosya Paylaşım Sitesi

SİTEMİZE MODERATÖR ALIMI YAPILACAKTIR BİLGİNİZE . İLGİLENENLER ADMİNE MESAJ ATSIN.

Giriş yap

Şifremi unuttum

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Can Dostum: Intouchables 2011 Türkçe Dublaj BRRip XviD IMDB 8,6
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptyPerş. Eyl. 20, 2012 6:49 pm tarafından Admin

» Download İndir KPSS GK Konu Anlatımı(İhtiyaç Yayıncılık)
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptyCuma Mart 09, 2012 9:49 pm tarafından mozer76

» Download İndir Yargı KPSS Yaprak Testleri
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptyPerş. Kas. 11, 2010 11:17 pm tarafından togotiki

» Samsun sosyal Paylaşım Ağı | www.samsunbook.org
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptySalı Ekim 26, 2010 4:27 pm tarafından muhstiy

» Piyasada 350 liraya satılan En Yeni ve En İyi İçeriğe Sahip 56 DVD lik KPSS Seti Full İndir
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptyC.tesi Mayıs 08, 2010 3:16 pm tarafından Admin

» Download İndir KPSS 2008 - Görsel Eğitim Seti
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptyC.tesi Mayıs 08, 2010 3:11 pm tarafından Admin

» KONU ANLATIM VİDE OLARI
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptyC.tesi Mayıs 08, 2010 3:02 pm tarafından Admin

» 2009 ve 2010 yılları içerisinde PC ve Konsollara çıkacak olan en mükemmel ve en çok beklenilen 20 oyunu
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptyC.tesi Mayıs 08, 2010 2:50 pm tarafından Admin

» Test Drive Unlimited - Full 2010
Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz EmptyC.tesi Mayıs 08, 2010 1:57 pm tarafından Admin

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz Empty Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz C.tesi Ekim 31, 2009 8:45 pm

Admin

Admin

sim kartı çıkarın ve telefonu başlatın
Maxicep.com - Samsungları Sim Kartsız Kullanabilirsiniz sim kartı takın die bi uyarı geldiğinde #*5737425# tuşlayınn daha sonra karşınıza çıkan menü şöyle olucak

1) ppp up
2)seri yukleme
3) run tck
önce ppp up'a giriyooruz
daha sonra usb yi seçiyoruz ve seri yukleme diyoruz hata vericektir hatadan sora geri tuşuna basıyoruz iştee bu kadar sonuç olarak sinyalsiz telefonunuz hazırr !!

http://samsunforum.yetkinforum.com

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]